erivajadustega õpilaste kunsti ja käelise tegevuse arengut toetav projekt,

mis võimaldada neil väljendada oma vaimu- ja tundeelu ning tunnetada end looja, vaataja ja hindajana.


Monday, April 4, 2011

Algab projeki viies tegutsemisaasta

Projektil Valgele valgega ehk värviliselt täitub sel kevadel viies tegevusaasta. Tänu Tallinna Haridusametile ning Haridus- ja Teadusministeeriumile saame ka sel kevadel koos lastega kodutöid meisterdada, loodust maalida, huvitavate loovtööde ja kaunite maalide eest üksteist kiita ning sünnipäevatorti süüa. Suur kunstipäev saab toimuma 26. mail 2011.a. iidses ja salapärases kohas, Viikingite külas, Pirita jõe kaunil kaldal.

Käesoleva aasta koduste loovtööde teemaks on „Oma käega“. Oluline on väärtustada õpilastes isetegemist, isetegemisest rõõmu tundmist, tehtu hoidmist ja kalliks pidamist. Loovtööde materjal ja tehnikad on vabad, oodatud on loomulikud ja looduslikud loovtööd. Nii nagu eelnevatel aastatelgi, on projekti käigus valminud loovtöö õpilaste ja õpetaja ühislooming.

Kunstipäeval on õpilastele planeeritud suur maalitund värskes õhus looduse keskel. Maalitunni eesmärk on anda õpilastele võimalus otse nende silme ees kasvavat ja õitsevat maalida ning koos teistega tegutsemisest rõõmu tunda. Õpetajate haridusprogramm kannab sel aastal pealkirja Klaaspärli sepitsus ning selle käigus saavad õpetajad tuttavaks ühe omanäolise klaasisulatustehnikaga. Traditsiooniliselt avame kodutöödest ja kohapeal valminud loodusvaadetest rändnäituse „Oma käe ja oma silmaga“, tunnustame parimaid ning loomulikult ei puudu pidulik sünnipäevatort.


Täpsem kunstipäeva ajakava ja muu info lisandub jooksvalt ning saadetakse registreerujatele e-postiga.

No comments:

Post a Comment