erivajadustega õpilaste kunsti ja käelise tegevuse arengut toetav projekt,

mis võimaldada neil väljendada oma vaimu- ja tundeelu ning tunnetada end looja, vaataja ja hindajana.


Tuesday, April 6, 2010

VALGELE VALGEGA 2010

Projekt Valgele valgega ehk värviliselt on toimunud juba kolm aastat pöörates tähelepanu teemadele, mis puudutavad nii meid endid, meie kodu kui ka meid ümbritsevat loodust. Käesoleval aastal laseme end inspireerida kevadistest lilledest, räägime õidepuhkevast loodusest ning õpime seda vaatlema ning kujutama. Laseme fantaasial lennata: seome looduses toimuva ime muinasjuttudest pärit lillehaldjate ja võlukübaratega - suhtleme üksteisega lillede keeles.

Projektist osa võtta soovijad leiavad koos juhendajaga kokku kuni viis sõpra ning joonistavad või meisterdavad üheskoos loovtöö teemal „Lillede keeles” ning saadavad selle hiljemalt 10. maiks 2010.a. Tallinna I Internaatkooli. Loovtööd võib valmistada vabalt valitud materjalidest ning tehnikates, kuid nad peavad olema võimalikult lihtsalt eksponeeritavad. Töödele võite lisada kirjalikke kommentaare, luuletusi või fotosid, mis aitavad mõista nende sisu. Laekunud tööd vaatab üle žürii ning tunnustab parimaid. Teie loomingust panevad projekti organisaatorid kunstipäevaks kokku näituse, mida saab hiljem ka internetist vaadata.

Kunstipäev toimub 25. mail 2010.a. Tallinna Botaanikaaias. Päeva jooksul jõuame uudistada taimi, meisterdada lilli, pidada piknikku ning tunnustada parimaid loovtööde autoreid.

Oma osalemissoovist projektis teatage palun 19. aprilliks 2010. a. e-posti teel aadressile valgelevalgega@gmail.com

No comments:

Post a Comment