erivajadustega õpilaste kunsti ja käelise tegevuse arengut toetav projekt,

mis võimaldada neil väljendada oma vaimu- ja tundeelu ning tunnetada end looja, vaataja ja hindajana.


Thursday, March 28, 2013

Kodutöö "JUTUKAD KRIIDITAHVLID"

Kodutööna kujutame sel aastal ühe mõnusa loo oma klassi kriiditahvlile. See lugu võib jutustada kunstiklassist, koolist, vahetunnist, kevade tulekust ja putukate mängudest, see võib olla naljalugu, mis juhtus üleeile, kolmanda tunni ajal või hoopiski üleskutse ilusatele ja üllatele tegudele. See võib olla ka rahvajutt või muistend või luuletus - täpselt see, mis teie meeskonnale oluline on, millest jutustada tahate....

Kui idee valmis, siis kasutage kriiditahvlit selle loo jutustamiseks. Kui vaja, võite kasutada ka fotosid ja pilte selle peal, et ilmekust lisada. Nüüd, kui lugu tahvlil valmis, pildistage see nii hästi kui võimalik üles -  püüdke kasutada uue põlvkonna võimekaid aparaate :) Digitaalne foto olgu vähemalt 10, soovitavalt 16 megapikslit, et see pärast suure väljatrükitud fotona ka meie ühisnäitusel kõige parem välja paistaks. Hea nipp on juba enne tahvlile loo kujutamist kaamerasilmast vaadata, kui palju teie tulevast tahvlikunsti kaadrisse mahub.

Kui olete loo kujutamise ja fotoga valmis saanud, siis olete, nii nagu rahvakeeles öeldakse"koerast" peaaegu juba üle saanud. Jääb vaid ületada saba ehk foto tuleb laadida meie näituse galeriisse. Juhendi leiad SIIT                          Kodutööde esitamise tähtaeg on 12 aprill !!!

No comments:

Post a Comment